1. Csendet!
2. A könyveket legkésőbb a jelzett dátumig vissza kell juttatni!
3. A kauzalitás természetébe belekontárkodni szigorúan tilos!

Úúúk!

Üdvözlet a Könyvtárban!
Itt leírom, mi a véleményem az elolvasott könyvekről.

A kvantitatív és a kvalitatív értékelés párosítása:
1 - olvashatatlan
2 - nem ajánlom
3 - egynek jó volt
4 - ajánlom
5 - nagyon jó könyv
6 - Pablo! Genial!

Ha keresel valamit:
->KATALÓGUS<-

Banánt adnak

Geistwald
táblásjátékügyi szakblog
Körúti Kocsmák
Expedíció a Nagykörúton
Ahogy érzed
pozitív közösségi
Boholy
Egy kemény élet
Medvemenhely
árva medvék otthona
Zsombi
Okos ember
Geekz
Szex és erőszak

Médiatámogató

beszélget (1.szabály!)

  • Thészeusz: Ha már "karatélyozás", akkor viszont nem is nuncsaku, hanem "lundzsákó" volt :... (2018.09.13. 10:10) Andzsin-szan és én
  • Noname Watanabe: Azóta csak romlott a helyzet. A YA/vámpír/New Adult/erotikus nőipornó baromság... (2016.07.18. 14:53) A cukiság fasizmusa
  • Orosdy Dániel: Én csak annyit szeretnék, hogy ez az egyik legcsodálatosabb oldal az egész int... (2014.03.05. 07:57) Irodalomra várva

Itt veszek pólót

Geistwald

Nincs megjeleníthető elem

Körúti Kocsmák

Nincs megjeleníthető elem

Majd szólok, ha van valami!

Dani bácsi levelesládája

2010.02.15. 08:47 | picidzé | 9 komment

Címkék: oook

Ismét rendhagyó bejegyzés következik. Ugyan nem könyvről szól, de tekinthetitek úgy is, mint szépirodalmi próbálkozást. Ez egy régebbi levélváltás, amit a méltán népszerű Dezsőmail sikere előtt tisztelegve közlök le. Annyira nem súlyos, mint Dezső, viszont teljesen autentikus. Olvassátok szeretettel. (A vezetékneveket személyiségi okok miatt...blabla...)

 

----------Eredeti üzenet----------

 

Dátum: 2009. december 9., szerda, 10:54:13
Feladó: **** MARIANN
Tárgy:
Címzett:

 

Szia Dani.Azért irok mert lehet hogy le tudunk utazni, de ez még nem biztos de ha nem menénk ne haragudj.Sajnos most anyagilag nem állunk jól.Remélem nem haragszol,ha letudunk menni majd hivlak.Vigyázatok magatokra majd beszélünk.


  

From: DanielZ

To: **** MARIANN

Tárgy: semmi baj


Szia Mariann!

Semmi baj, nem baj, ha végülis nem jöttök. Nem haragszom. Te meg azért ne haragudj kérlek, mert nekem meg fingom nincs, ki vagy.

csók

Dani


 

From: **** MARIANN

To: DanielZ

Tárgy:


Szia Dani!

Ha nem te vagy ***** Dániel akkor mégis ki mert nekem erről a címről küldtél levelet még régebben akkor te nem is Kisvárdán élsz?


 

From: DanielZ

To: **** MARIANN

Tárgy: megvan

 

Szia Mariann!

Közben rájöttem a félreértés okára. Én tehetek róla, ne haragudj. Már az is megvan, hogy te ki vagy, csak ugye a **** elég gyakori név, bocs.
Szóval az van, hogy én is Dani vagyok, a ***** Danival jártam egy ideig, de szakítottunk (Elég hosszú sztori, hogy miért, de semmi OLYASMI, ha érted, mire gondolok). Viszont tök jóban maradtunk egy ideig, és nekem adta ezt az email-fiókot, mint egyfajta búcsúajándék. Végül is erre a címre írtam neki először. Aztán eléggé elsodródtunk egymástól, én elköltöztem Kisvárdáról, most Záhonyban vagyok árufeltöltő. Danival amúgy mi van, nem tudod? Mit melózik, van új kapcsolata?

Puszi, írjál

Dani


 

From: **** MARIANN

To: DanielZ

Tárgy:

 

Szia

Közben rájöttem hogy én téged egyátalán nem ismerlek de hogy érted azt hogy szakitotatok nem értem és hogy hogy a te használod az ő cimét nekem nem is mondta és hogy van ez hogy búcsú ajándék a cime?És hogy mi az hogy te is dani vagy?Nem érte?


 

From: DanielZ

To: **** MARIANN

Tárgy: pszt

Szia!

Ne haragudj, most jöttem rá, hogy te nem AZ a **** Mariann vagy, hanem a másik, aki nem tud semmit az egész Dani-dologról. Kérlek, felejtsd el az egészet, de a legfontosabb, hogy NEHOGY ELMONDD DANINAK, HOGY KIFECSEGTEM A TITKÁT! És ne beszélj erről senkinek se Kisvárdán, jó? Ha gondolod, talizhatunk Záhonyban, van hétvégenként Budapesten, ott átdumálhatjuk a dolgot.

csók

Dani


 

From: **** MARIANN

To: DanielZ

Tárgy:

 

Bocs de nekem fogalmam nincs hogy te miről is irtál mert én ugy tudom ***** Dánielnek nics más **** Marianna nevezetű ismerőse.és mi ez a Dani dolog szeretném tudni és milyen titka van neki ha szeretnéd átdumálhatjuk a témát mert már nagyon kiváncsi vagyok rá és rád is.NEM ÉRTEM EZT AZ EGÉSZET.


 

From: DanielZ

To: **** MARIANN

Tárgy: magyarázat

Szia Mariann!

A Daninak nincs is más **** Mariann ismerőse, csak nekem van egy Budapesten, vele kevertelek össze. (Amúgy Mariann nagyon aranyos lány, csak mindig más szinűre festi a haját, és ezért sosem ismerem meg, és ezért mindig mérges, de mikor összepuszilom és megígérem neki, hogy veszek neki még kishalakat, akkor megbocsát (persze sose veszek neki halat végül, de akkor is.)) Na de Mariannról elég is ennyi.
Szóval a titkot már te is tudod: nevezetesen hogy én jártam Danival másfél évig. Persze ennek nagy része távkapcsolat volt, mert én részben Rétközberencsen dolgoztam a vágóhídon, részben meg Szabolcsbákán a kisboltban. (A rétközberencsi melót eléggé utáltam, nekem kellett énekelni a marháknak, hogy lenyugodjanak, mielőtt megölik őket, szörnyű volt nézni, ahogy lassan megnyugszanak a szép hangomtól és elhiszik, hogy nem lesz semmi baj, aztán meg fejbelövik őket szöggel.)
Danival egyébként az interneten ismerkedtem össze, a vágóhídi dolgozók társkereső honlapján talált rám, és erről a címről küldte nekem az első érdeklődő levelet. A többit majd ő elmeséli, ha akarja.
FIGYELJ, NAGYON FONTOS! Tudnál nekem küldeni magadról egy fényképet? Csak hogy tudjam, kivel is levelezem. Ha el nem felejtem, majd én is küldök, csak én a munkahelyemről internetezem, és itt nincs rólam fénykép, csak egy, amin épp egy polcról esem le hanyatt, amin nem is látszik az arcom, meg amúgy is tök béna póló van rajtam, úgyhogy amúgy sem küldeném át.

puszik

Dani

 


 

...azóta néma csend...

A bejegyzés trackback címe:

https://librarian.blog.hu/api/trackback/id/tr581759334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.02.15. 09:42:39

ha megesküszöl h ez irodalomtörténeti jelentőségű, tényleg végigolvasom.

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2010.02.15. 09:44:24

Teljesen jelentéktelen, minden szempontból. Komolyan.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2010.02.15. 11:01:48

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, ez gyönyörű :))))))))))))))))))))))))

m.anna 2010.02.15. 11:47:25

úúúúú mariann akarok lenni.

bollaeszter 2010.02.15. 12:48:31

És Danival már tutira nem jöttök újra össze?

Bolcs_es_szexi 2010.02.16. 06:02:30

A "semmi OLYASMI", és a "nekem adta ezt az email-fiókot" azt hiszem überelhetetlen! :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.16. 12:25:55

ez kurva jó :))) az ajándék halnál kezd igazán saját maga lenni *** Dani, addig bírta.

Tartótiszt · http://geistwald.blog.hu 2010.02.24. 11:57:50

Ez... ez... ez... ilyennincsésmégisvan! Rötyögve görögtem olvasás közben. Köszi, Mariann! Nélküled nem lenne teljes a világképem.
süti beállítások módosítása